Sundefense

Solbeskyttelse for alle hudtyper

Et bredt spekter av parabenfrie, solbeskyttende produkter – tilpasset alle hudtyper.

Produktene balanserer fuktnivået, gir smidighet og glød, samtidig som huden beskyttes mot UV- stråler. Inneholder beskyttende og edle eksotiske oljer som har god effekt mot rynker, pigmenteringer og fotoaldring.

BESKYTTELSE MOT:

  • UVB-stråler (ansvarlig for solbrent hud)
  • UVA-stråler (ansvarlig for tidlig aldring av huden)

Face/Body Cream Low Protection SPF 6

INTENSE MOISTURIZING

UVA-UVB Filters / Panthenol / Vitamin E

150 ml


Fuktighetsgivende formula tilpasset normal hud som tåler mye sol eller hud som allerede har et fargegrunnlag. Gir en jevn og langvaring farge og beskytter huden fra skader forårsaket av solstråler og frie radikaler. Hurtigabsorberende, lett tekstur.

Ideell for kortvarig soling.


Face/Body Cream Medium Protection SPF 15

INTENSE MOISTURIZING

UVA-UVB Filters / Ceramides / Lycopene

150 ml

Tilpasset lys og sensitiv hud. Hurtigabsorberende solkrem som effektivt beskytter huden mot skadene forårsaket av UVA-, UVB- og IR-strålene. Forebygger fotoaldring og reduserer forekomsten av solbrent hud. Huden er fuktet i lang tid og ser myk og fløyelsaktig ut, med en strålende og jevn brunfarge.

Ideel for moderat soling.


Face/Body Cream High Protection SPF 30

INTENSE MOISTURIZING

UVA-UVB Filters / Licorice Extract / Lycopene

150 ml

Solkrem tilpasset lys og sensitiv hud. Øker toleransen mot solen, og beskytter huden mot de skadelige effektene av solstrålene. Inneholder innovative UVA- og UVB-filtre med høy beskyttelse mot IR-stråler. Forebygger fotoaldring og gir næring og fuktighet. Med en lett, hurtigabsorberende og silkemyk tekstur.

Ideell for intens soleksponering.


Face Cream High Protection SPF 30

AGE PROTECTION

UVA-UVB Filters / Glycosaminoglycans / Betaglucan

50 ml

Solkrem spesielt tilpasset ansikt. Med aktive ingredienser som beskytter huden mot skadene forårsaket av UVA-, UVB- og IR-stråler. Den sikrer god beskyttelse mot solens stråler. Ingrediensene forebygger aldringstegn, pigmentflekker og dehydrering av huden, og virker nærende og mykgjørende. En fort absorberende tekstur som smelter på huden.

 Ideel for hud som trenger en gradvis tilvenning av solen. Den gir også god beskyttelse etter kosmetiske peelingbehandlinger.


Face Cream Very High Protection SPF 50+

AGE PROTECTION

UVA-UVB Filters / Hyaluronic Acid / Licorice Extract

50 ml

Solkrem spesielt tilpasset ansikt, for lys, rødlig og sensitiv hud. Gir høy beskyttelse mot farlige solstråler. Beskytter mot de skadelige effektene av solen, som aldringstegn og pigmentflekker. Kombinerer siste generasjons UVA- og UVB-filter med høykvalitetsingredienser som beskytter mot IR-strålene. Den raskt absorberende formelen gir fuktighet og næring til huden.

Anbefales til hud med pigmenteringer. Brukes ved innledende soling og der solen er kraftig. Perfekt som beskyttelse etter kjemisk peeling.


+Tan Activator Face/Body Bronze Gel

TRIPLE ACTION

Annatto Oil / Papaya Extract

150 ml

Mykgjørende gele med 3-i-1 effekt som forbereder huden for soleksponering. Intensiverer brunfargen og fremmer en raskere, jevnere og mer langvarig farge. Hydrerer og forsterker hudens naturlige forsvarssystemer. Dens lette konsistens er tilpasset alle hudtyper, selv den mest sensitive. 

Ideel for hud som ikke lett får farge.

  1. FORBERED: Påfør produktet en gang daglig i 20 dager før soleksponering.
  2. INTENSIVER: Påfør produktet under soleksponering, i tillegg til solfaktor.
  3. FORLENG: Påfør produktet for å opprettholde fargen.

Aftersun Face/Body Emulgel

HYDRATING REFRESHING

Cupuacu Butter / Passion Fruit / Tan fixer / Refreshing Complex

150 ml

Perfekt etter soleksponering. Fukter og kjøler ned huden. Trekker lett inn i huden og gjenoppretter hudens egen beskyttelse, virker mykgjørende og demper rødhet. Øker og forlenger hudens farge etter soling. Den friske og lette konsistensen gir en følelse av velvære.

Passer for alle hudtyper etter hver soleksponering, for å gi en følelse av komfort og velvære samt for å holde huden silkemyk.