Lifting code

EN EKSKLUSIV LINJE INSPIRERT AV NATUREN OG UTVIKLET GJENNOM VITENSKAPEN. EN PERFEKT BALANSE MELLOM PLANTER OG TEKNOLOGI.

Huden forandrer seg med tiden. Den mister gradvis sin glød og fasthet, til og med ansiktskonturen forandres. LIFTING CODE diffusion filler bremser aldringsprosessen med dens utfyllende og utglattende effekt. Den virker på ansiktskonturen og gir huden et klart og ungdommelig uttrykk.
BIOLINE`S kosmetiske anti- aging linje redefinerer profilen til ansikt og hals, et resultat av en revitaliserende diffusion filling formula.


web_scatola+flac acidoBFiller Serum
HYALURONIC ACID

Biorevitaliserende serum med en umiddelbar utglattende effekt som virker på rynker og fine linjer. Huden blir jevnere, mer elastisk og smidig.
Resultat: Den definerer ansiktet: former leppekonturen og gir en mykere og mer elastisk hud. Perfekt base under make-up.

 

 


web_scatola+flac occhilabbraBEye- Lip Cream
FILLING LIFTING

Lifting emulsion for området rundt øye og leppekonturen, reduserer fine linjer og bedrer elastisiteten av øyelokket.
Resultat: Reduserer uttrykkslinjer på delikate områder, øker elastisitet og tonus.

 

 

 


web_scatole+vasi nutrienteBMoisturizing Cream
LIFTING EFFECT

Myk krem, rik på lifting complex og antartic algae extracts med mykgjørende og elastisitetøkende effekt. Stimulerer støtte og kompakthet til huden og ansiktsovalen. Anbefalt for tørr hud med tegn på tap av spenst.
Resultat: Bedrer ansikt- og halskonturen med en synlig oppstrammende, fuktighetsgivende og utglattende effekt.


web_scatole+vasi idratanteBNourishing Cream
FILLING EFFECT

Nærende filling cream med utfyllende plante polymer som virker utglattende, minimerer rynker og fine linjer. Anbefalt for hud med tap av glød og næring med tydelige tegn på tap av spenst. Resultat: Bedrer hudens tonus og ansiktsoval, gjør huden glattere med mer fuktighet og glød.