Lifting code

Lifting Code Diffusion Filler

Inspirert av naturen og utviklet gjennom vitenskapen. 

Huden forandrer seg med tiden. Den mister gradvis sin glød og fasthet – til og med ansiktskonturen forandres. Lifting Code Diffusion Filler bremser aldringsprosessen med en utfyllende og utglattende effekt. Virker på ansiktskonturen og gir huden et klart, ungdommelig uttrykk.

En perfekt balanse mellom planter og teknologi.

Biolines kosmetiske antiaging-linje redefinerer hals- og ansiktskonturen med den revitaliserende “Diffusion Filling”-formulaen.Filler Serum
HYALURONIC ACID

Hyaluronic Acid with High Molecular weight / Hyaluronic Acid / Elastin Booster / Filling Polymers

30 ml

Biorevitaliserende serum med en umiddelbar utglattende effekt som virker på rynker og fine linjer. Huden blir jevnere, mer elastisk og smidig.
Resultat: Den definerer ansiktet: former leppekonturen og gir en mykere og mer elastisk hud. Perfekt base under make-up.

Bruk morgen og kveld på renset hud, under ansiktskrem. Masser til serumet er helt absorbert.Eye- Lip Cream
FILLING LIFTING

Filling Polymers / Tightening Complex / Antarctic Extracts / Hyaluronic Acid / Elastin Booster

30 ml

Silkemyk øye- og leppekrem med “Lifting Complex”. Reduserer fine linjer og bedrer elastisiteten av øyelokket.
Resultat: Reduserer uttrykkslinjer på delikate områder, tretthet og aldring, og øker hudens elastisitet.

Bruk morgen og kveld på øye- og leppeområdet. Klapp lett med fingertuppene til kremen er helt absorbert.Moisturizing Cream
LIFTING EFFECT

Tightening Complex / Antarctic Extracts / Hyaluronic Acid / Elastin Booster / Filling Polymers

50 ml

Silkemykan ansiktskrem, rik på “Lifting Complex” med mykgjørende og elastisitetøkende effekt. Gir støtte og kompakthet til huden og ansiktsovalen. Anbefalt for tørr hud med tegn på tap av spenst.
Resultat: Bedrer ansikt- og halskonturen med en synlig oppstrammende, fuktighetsgivende og utglattende effekt. Huden ser yngre og fastere ut.

Bruk morgen og kveld på renset hud. Masser til den er helt absorbert.

 Nourishing Cream
FILLING EFFECT

Filling Polymer / Antarctic Extracts / Hyaluronic Acid / Vegetal Oils / Hyaluronic Acid / Elastin Booster

50 ml

Nærende krem med “Lifting Code” som minimerer rynker og fine linjer. Anbefalt for hud med tap av glød og næring, med tydelige tegn på tap av spenst. Resultat: forbedrer proporsjonene i ansiktet, gjør huden glattere, strålende og forbedrer dens elastisitet.

Bruk morgen og kveld på renset hud. Masser til den er helt absorbert.Peptide Pearls INTENSIVE SERUM-DUO

BTX peptide / AGR peptide / Antarctic Glycoprotein

30 x 0,3 g

En kraftig kombinasjon av to konsenterte booster-serum, i små, enkeltdose-perler. En enestående synergi av to aktive peptider, i den reneste form og høyeste konsentrasjon. Fornyer og gir huden et super boost, med en utjevnende og anti-tyngdekraft effekt. Reduserer uttrykkslinjer og slapp hals/ansiktshud, samt gir fantastisk glød.

Åpne en perle ved å vri den øvre delen flere ganger rundt, eller klipp den opp. Påfør serumet på renset ansikt, decollette og hals. Masser forsiktig til produktet er absorbert. Bruk om morgenen og/eller kvelden.