Details of beauty

Plantestamceller – For å fremheve de nydeligste trekkene ved et ansikt

Details of beauty er en innovativ linje med spesifikke produkter som, takket være bruken av revolusjonerende teknologier, reduserer uregelmessig-heter og forfiner huden ned til minste detalj.


DET_Retail_EyeLipContour_Cream_30mlPHYTO STAMINAL Beauty enhanc. Serum + kaviar og retinol

Skjønnhetsforsterkende konsentrert serum
øye / leppe / hals

Et skjønnhetsforsterkende konsentrat for ansikt, spesielt for delikate områder som øye, leppe og hals. Formel med nanostrukturer, og høy konsentrasjonen av plantestamceller, for å gi hudcellene ny vitalitet. Synergien mellom disse stamcellene og hyaluronsyre, kaviar, retinol og biomiskin (et nytt ekstremt fuktighetsgivende molekyl) øker hudens regenereringsprosess, for en langvarig revitaliserende antirynkeeffekt. En revolusjonærende og effektiv formel gjør dette serumet til et utmerket suplement for Biolines selvpleieprodukter, siden det implementerer virkningene på en trygg og langvarig måte. Huden virker eksepsjonelt omdefinert, fastere og får mer glød. Rynker glattes ut, poser og mørke ringer under øynene reduseres.


DET_Retail_EsaPeptide_Mask_12mlESA PEPTIDE + grønne alger

Utglattende/avslappende maske
øye og leppekontur

Enkeldoserte masker for øye og leppekonturen. Den er spesiell fordi den inneholder hexapeptider som har en beroligende effekt, i tillegg til naturlige substanser som allantoine og kompresset entermorpha, med mykgjørende egenskaper. Den optimaliserer fuktighetsnivået og likeså spensten i huden, i tillegg til å redusere hevelser og små linjer og rynker. Anbefales å bruke som en intensiv kur 1-2 ganger i uken, men fungerer veldig godt som en “askepottbehandling”, perfekt når du gjør deg klar til en spesiell anledning!


Details og Beauty Perfecting SerumPHYTO STAMINAL Perfekting serum

Gjenopprettende serum for uren hud/akne.

Et meget konsentrert serum for å bekjempe ulike urenheter i huden (kviser, avgrenset rødhet og alle uregelmessigheter forårsaket av akne) på et kosmetisk nivå. Formulaen baserer sin styrke på plantestamceller innhentet fra perle syrin, som kosmetisk sett normaliserer talgproduksjonen på en måte som har en mykgjørende effekt. Dette er avgjørende for å kunne håndtere de typiske irritasjonene som en endret hud har. Den gjenoppretter velvære til ansiktshuden, som vil få en jevnere tone med mindre porer, en jevnere hudstruktur og redusert mengde uregelmessigheter.
Brukes daglig, opptil 4 eller 5 ganger hver dag, og brukes innen 5 dager for maksimal effekt. Det er anbefalt å bruke hele produktet til det er tomt.


DET ColloDecollete Crema 50ml 2PHYTO STAMINAL Edelweis Cream

Oppstrammende krem for hals og decolleté.
Krem som passer for bruk på hals og decolleté på moden hud. Stamceller fra Edelweiss gjør huden på hals og decolleté fastere og mer elastisk. Rynker reduseres. Brukes morgen og kveld på hals og decolleté.


DET ColloDecollete Siero 2x8ml 2PHYTO STAMINAL Edelweis Serum

2 x 8ml

Oppstarmmende serum for hals og decolleté.
Serum som passer for bruk på hals og decolleté på moden hud. Stamceller fra Edelweiss i ekstremt høy konsentrasjon gir en umiddelbar oppstrammende effekt på hals og decolleté. Halsens struktur forbedres umiddelbart og rynker reduseres. Brukes morgen og kveld under Phytostaminal Edelweiss Cream.