Desense

Desense – for Couperose og sensitiv hud

For umiddelbar beskyttelse, motstandskraft og velvære til huden, har Bioline utviklet Desense Couperose, en 100% paraben- og allergenfri kosmetisk behandling spesielt tilpasset delikat, hypersensitiv og couperosehud. En høyst innovativ formel med 3 makrokomplekser som jobber i synergi for å bevare hudens friskhet og funksjon.

  • Umiddelbar og langvarig komfort og lindring
  • Reduserer forekomsten av rødhet
  • Jevner ut hudtonen
  • Gir en mer smidig og motstandsdyktig hud.

web_DESENSE_extreme confortSerum med GPI
30ml

Reparerer – beskytter – demper rødhet

Fosfolipidisk tilskudd med en høyteknologisk formel spesielt utviklet for skjør, tander og couperosehud, med en utmerket evne til å reparere og beskytte. Den lindrer rødhetsfenomener og etterlater huden med en frisk og umiddelbar følelse av lindring. Påfør ansikt, hals og dekollettè morgen og kveld før krem.

 

 


web_DESENSE_MOUSTURIZING creamMoisturizing Cream med GPI
50ml

Fuktighetsgivende – mykgjørende – reduserer rødhet

Fuktighetsgivende og mykgjørende formel for ømfindtelig couperosehud. Kremen er paraben- og allergenfri og beskytter huden mot ytre påvirkninger, reduserer rødhet og gir fuktighet. Påfør ansikt, hals og dekollettè morgen og kveld etter serumet.


web_DESENSE_nourishing creamNourishing Cream med GPI
50ml

Pleiende – mykgjørende – langvarig pleie

Pleiende og mykgjørende formel for ømfindtelig couperosehud. Kremen er paraben- og allergenfri og beskytter huden mot daglige ytre påvirkninger og gir langvarig pleie. Påfør ansikt, hals og dekollettè morgen og kveld etter serumet.