DE-OX

DE-OX C EVOLUTION – Revitaliserer og fornyer huden

UTVIKLET PÅ BIOLINE JATÒS LABORATORIER MED TO MÅLSETNINGER: å ha en positiv effekt på både oksidativt stress og på glykering, som er hovedårsaken til at huden eldes.

De-Ox C Evolution er en linje som kombinerer høyest mulig innhold av C-Vitamin med den nye generasjonen aktive ingredienser – for en oppkvikkende og beskyttende effekt.

Med banebrytende kosmetiske formuleringer

som virker i hjertet av hudens vev – noe som sikrer at kremen absorberes rask og gir en umiddelbar følelse av velvære.SERUM ESSENTIAL C

VITAMIN C / PANTHENOL / VITAMIN E

30 ml

Serum med en silkemyk konsistens som gir huden energi og tilfører fuktighet. Huden får et umiddelbart friskt og jevnt utseende.
Den delikate duften og den raskt absorberende konsistensen, er ideel for yngre hud som vil gjenopprette et jevnt, sunt og vitalt utseende.

Påfør på renset ansikt, hals og décolleté, før ansiktskrem. Masser til helt absorbert. Bruk morgen og kveld.CREAM ESSENTIAL C

VITAMIN C / SWEET ORANGE EXTRACT / SHEA SMØR

50 ml

Et høyt konsentrat av C-vitamin i en frisk og myk tekstur. Et tilskudd av ren energi som smelter inn i huden, og gir eksepsjonell glød dag etter dag. Passer for alle hudtyper, men er ideel for yngre hud, som ofte er utsatt for stress og skadelige miljøpåvirkninger.

Påfør morgen og kveld, etter serum, på ren hud, hals og décolleté. Masser til kremen er helt absorbert.EYE / LIP CREAM INTENSIVE CORRECTION

MASLINIC ACID / VITAMIN C / EYE & LIP COMPLEX

30 ml

Øye-/leppekrem med en unik balanse mellom fylde og letthet som pleier hudens mest sårbare områder i ansiktet – noe som reduserer synligheten av linjer, poser og mørke ringer. Denne fløyelsaktige krem gir en frisk følelse og glattere hud rundt øynene og definert leppekontur. Teksturen er behagelig, og smelter inn i huden for et optimalt resultat.

Påfør om morgenen og kvelden rundt øynene og leppene før ansiktsserum og/eller krem. Klapp forsiktig med fingertuppene til kremen er helt absorbert.BOOSTER SERUM POWER C

VITAMIN C / AGL DIPEPTIDE / VITAMIN E

30 ml

Kraften av en høy konsentrasjon av C-Vitamin, med en forsterket formel som lysner, fornyer og revitaliserer huden. Det opprettholder hudens naturlige spenst og kompakthet over tid for en strålende, ungdommelig hud. Den myke, lette konsistensen gjør at de aktive ingrediensene raskt trekker ned i huden.

Påfør på renset ansikt, hals og décolleté, før ansiktskrem. Masser til helt absorbert. Bruk morgen og kveld.CREAM RADICAL CAPTURE

OXISHIELD / MASLINIC ACID / AGL DIPEPTIDE

50 ml

Inneholder kosmetisk antioksidant. Med en lett og silkeaktig tekstur som stimulerer og beskytter, og gir et usynlig skjold på huden mot ytre påvirkninger. Et konsentrat av multi-funksjonelle stoffer som reduserer tegn på miljøpåvirkninger og stress, og gir huden en unik glød og en følelse av velvære.

Påfør morgen og kveld, etter serum, på ren hud, hals og décolleté. Masser til kremen er helt absorbert.CREAM INTENSIVE CORRECTION

ECTOINE / VITAMIN C / ARGAN OIL

50 ml

En rik og fyldig krem som omslutter huden med et intenst nærende skjold, og etterlater huden kompakt, glatt, og myk. Biorytmer og den høye konsentrasjonen av ectoin forsterker hudens forsvar. Den mest stressede huden vil skinne med ekstraordinær skjønnhet.

Påfør morgen og kveld, etter serum, på ren hud, hals og décolleté. Masser til kremen er helt absorbert.