DE-OX

DE-OX

Revitaliserer og fornyer huden

DE-OX C EVOLUTION HAR BLITT STUDERT AV BIOLINE-JATO
‘LABORATORIER MED TO MÅLSETNINGER: Å HA EN POSITIV
EFFEKT BÅDE PÅ OKSIDATIVT STRESS OG PÅ GLYKERING, SOM
ER HOVEDÅRSAKEN TIL HUDENS ALDRINGSPROSESS.

En linje som kombinerer de mest avanserte former for Vitamin C med den nyeste generasjon aktive ingredienser for en oppkvikkende og beskyttende effekt.
Banebrytende kosmetiske formuleringer som kan avgi aktive ingredienser i hjertet av hudens vev, noe som sikrer rask absorpsjon og en umiddelbar følelse av velvære.


web_DE-OX_EssentialC_Siero_30mlSERUM ESSENTIAL C

VITAMIN C / PANTHENOL / VITAMIN E

Serum med en silkemyk konsistens som gir huden energi og tilfører fuktighetsgivende. Huden får er umiddelbart friskt og klart utseende.
Den delikate duften og den raskt absorberende konsistensen, er ideel for yngre hud som vil gjenopprette et jevnt og vitalt utseende.

 

 


web_DE-OX_EssentialC_Crema_50mlCREAM ESSENTIAL C

VITAMIN C / SWEET ORANGE EXTRACT / SHEA SMØR

Et konsentrat av vitamin C i en frisk og myk tekstur. Et tilskudd av ren energi som smelter inn i huden, og gir eksepsjonell glød dag etter dag. Passer for alle hudtyper, er ideel for yngre hud, som ofte er utsatt for stress og skadelige miljøpåvirkninger.


 

web_DE-OX_CorrezioneIntensa_CremaOcchiLabbra_30mlEYE / LIP CREAM INTENSIVE CORRECTION

MASLINIC ACID / VITAMIN C / EYE & LIP COMPLEX

En unik balanse mellom rikhet og letthet som hjelper hudens mest sårbare område i ansiktet, noe som reduserer synligheten av linjer, poser og mørke ringer. Denne fløyelsaktige krem gir en frisk følelse av umiddelbar velvære for glattere hud rundt øynene og definert leppekontur. Teksturen er behagelig, smelter inn i huden for et optimalt resultat.

 


web_DE-OX_PowerC_SieroBooster_30mlBOOSTER SERUM POWER C

VITAMIN C / AGL DIPEPTIDE / VITAMIN E

Kraften av en høy konsentrasjon av Vitamin C som finnes i dette serumet, med en forsterket formel som lysner, fornyer og revitaliserer huden. Serumet er vesentlig i jakten på en strålende og ungdommelig hud. Det opprettholder hudens naturlige spenst og kompakthet over tid. Den myke konsistensen gjør at de aktive ingrediensene raskt jobber ned i huden.

 


web_DE-OX_RadicalCapture_Crema_50mlCREAM RADICAL CAPTURE

OXISHIELD / MASLINIC ACID / AGL DIPEPTIDE

Kosmetisk antioksidant, med en lett og silkeaktig tekstur, stimulerer og beskytter huden, noe som gir et usynlig skjold mot ytre påvirkninger. Et konsentrat av multi-funksjonelle stoffer gir huden en unik glød og en følelse av fullstendig velvære.


web_DE-OX_CorrezioneIntensa_Crema_50mlCREAM INTENSIVE CORRECTION

ECTOINE / VITAMIN C / ARGAN OIL

En rik og fyldig krem som omslutter huden med en intenst nærende film, etterlater huden kompakt, glatt, og utrolig myk. Den drar nytte av nattlige biorytmer og av den høye konsentrasjonen av ectoin for å forsterke hudens forsvar. Den mest motstandsdyktige hud skinner med ekstraordinær skjønnhet.