Body Concept

 

Body Concept – Feel good, look good

Bioline Jatò tilbyr et utvalg av hjemmepleie-produkter for kroppen. Gi deg selv muligheten til å ta en velfortjent pause for daglig avslapning og velvære. Serien inneholder produkter som frisker opp huden, er behagelige, revitaliserende, rensende, og gir fuktighet og næring som bevarer hydrolipidbalansen i huden.

 

Hydrasource Body Lotion

Pro-elasticity complex / Aloe extract / White lily extract / Wholegrain rice milk

250 ml

Body Lotion som smelter inn i huden og er mildt parfymert. Den fukter og nærer huden, samt holder den smidig og herlig myk. Inneholder pro-elastisitetskompleks, aloeekstrakt, hvit liljeekstrakt & fullkornsrismelk.

Masser lett inn i huden etter bad eller dusj.

 


Lipoactive Thermo Cream

Liporeducer complex / Guarana extract / Bitter orange extract / Ivy extract

250 ml

Krem som virker oppstrammende på mage, lår og rumpe. Den fremmer vevets elastisitet og forbedrer hudens utseende. Inneholder guarana ekstrakt, eføy & «Liporeduser complex» .

Påfør to ganger om dagen på mage, lår og rumpe. Masser med sirkulære bevegelser til kremen er helt absorbert. Vask hendene etter bruk.

 


Reducell Active Cream

Cell-reverse seaweed / Caffeine / Escin phytosome / Sweet almond oil

250 ml

En gelkrem som kombinerer superaktive ingredienser for å redusere cellulitter på mage, klår og rumpe. Gjør også huden myk og elastisk. Inneholder sjøgress, koffein, og søt mandelolje.

Påfør morgen og kveld på områdene som er mest utsatt for celulitter og andre hud-ujevnheter. Masser inn med sirkulære bevegelser mens du presser oppover.

 


Pro-Slim Saline Cream

Sea salt / Nocturslim / Seaweed extracts

250 ml

En intenstiv behandlingskrem med høy saltkonsentrasjon – for å drenere gifter og redusere cellulitter. Inneholder blant annet havsalt og tangekstrakter.

Påfør morgen og kveld på områder med ufullkommenheter, og masser til kremer er helt absorbert.


Nutrisense Wellness Cream

Rice extract / Shea butter / Smithsonite extract

250 ml

En eksklusiv formel med en rik tekstur som smelter inn i huden. Gir fuktighet og intens næring, og reduserer synlige aldringstegn. Inneholder blant annet risekstrakt, shea-smør og «smithsonite» ekstrakt.

Påfør på kroppen med lett massasje til absorbert. Passer for alle hudtyper, ideell for tørr og devitalisert hud, særlig om vinteren.

 


Phytovitamin Dry Oil

Vitamin A & E / Roucou oil / Jojoba oil / Sweet almond oil

150 ml

Planteoljer som gir næring til huden, og gjør den fantastisk myk og glødende. Hurtigabsorberende formula – ikke klissete på huden. Med blant annet A. & E-Vitamin, jojobaolje og søt madelolje.

Spray og masser inn på kroppen etter dusj. Kan også påføres en liten mengde i fjeset før din vanlige ansiktkrem. Også bra for håret: påfør som en hårmaske før shampoo, eller i hårtuppene.

 


Cryoactive Light Legs Gel

Menthol / Troxerutin / Blueberry

200 ml

Raskt absorberende utmattelseslindrende gelé med en «isende» effekt. Gir energi og lindrer hovne, trette og slitne ben. Fremmer en langvarig følelse av velvære og letthet.

Masser med lette sirkulære bevegelser, start fra føttene og jobb deg opp beina, til de er helt absorbert. Kan brukes flere ganger om dagen, når det trengs.

 


Thalasso Force Scrub

Sea salt / Sweet almond oil / Seaweed extracts

650 g

2-i-1 skrubb med saltkorn fra Dødehavet i mandelolje. Drenerer, eksfolierer, nærer og fukter. Huden fornyes og oljen gjør den silkemyk.

Rør om i produktet før bruk. Masser produktet på fuktig hud for en mildere skrubb, eller på tørr hud for større eksfolierende effekt. Fokuser på tørre områder (albuer, knær og hæler). Skyll deretter av.

 


Vitality Shower Gel

Cell-reverse seaweed / Marine trace elements / Goji berries / Polynesian lagoon water

250 g

En mild dusjgele som renser og revitaliserer huden. En tilfredsstillende dusjopplevelse som vekker sansene og gir kroppen fornyet energi og velvære. Inneholder blant annet sjøgress, goji-bær og polynesisk lagunevann.

Masser på fuktig hud og skyll av i dusjen.