24.7 Natural Balance

Full time beauty

Forebygger aldring. For en vakker hud i dag, og en yngre hud i fremtiden.
Forfriskende ansiktspleie som forebygger aldringstegn, balanserer huden og tilfører vitaminer, mineraler og oksygen. Produktene passer alle hudtyper; både kvinner og menn.

24 timer – 7 dager i uken

Aldringsprosessen av huden er ikke avhengig av DNA alene, men framfor alt livsstil. Bioline har studert huden og funnet ut at dårlig livsstil kan føre til mangel på 3 viktige elementer som er uunnværlig for hudens vitale mekanismer: vitaminer  –  oksygen  –  mineraler.


web_247NB_200ml_aquafloral

AQUA FLORAL Cleansing – Make Up Remover

Elderflower & Hawthorn

200 ml

Dobbeltvirkende formel: renser & fjerner make-up og urenheter fra ansiktet, gir friskhet og glød. Passer for alle hudtyper, selv den mest sensitive.

Påføres i hele ansiktet med en bomullspad. Skyll med vann og avslutt med å spraye på AQUA FRUITS i ansiktet. 


web_247NB_200ml_aquafruits

AQUA FRUITS Energizing Lotion

Red Berries & Cherry

200 ml

Oppfriskende ansiktspray:
• benyttes etter rens
• frisker opp huden når som helst på dagen
• forbereder huden før påføring av serum og krem
Passer for alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Spray på ansikt og hals, etter rens med AQUA FLORAL, før du påfører krem. Kan brukes når som helst i løpet av dagen når huden krever det. Skal ikke skylles av. 


web_247NB_100ml_phytoduo

PHYTO DUO Gommage

Apricot Kernel

100 ml

Dobbel-eksfolierende effekt (enzymog mekanisk peeling): påføres som en maske og masseres som en skrubb. Forbedrer teksturen i huden og bidrar til å holde huden klar, gi glød og et jevnt, glatt utseende.

Påførs 1-2 ganger i uken på ansikt og hals. Virketid: 4-8 minutter, avhengig av hudtype. Masser og skyll grundig med vann.


web_247NB_50ml_vitaminCE

VITAMIN C+E Nectar

Rose Hip & Artemisia

50 ml

Et skjønnhetsserum som stimulerer balansen av viktige vitaminer (C, E, provitamin B5). Beriket med ekstrakter av Burot og Nype som gjenoppliver hudens naturlige skjønnhet samt gir energi og glød.

Påfør på rent ansikt, hals og décolleté, før du påfører ansiktskrem. Bruk morgen og kveld.


web_247NB_60ml_botanicalO2

BOTANICAL O² Cream

Cream Beech & Red Berries

60 ml

En blanding av naturlige ingredienser som gir huden nytt liv med en fin glød. Stimulerer oksygenopptaket i huden og bidrar til å redusere tegn på tretthet og stress.

Påføres morgen og kveld på ansikt, hals og décolleté. Passer for alle hudtyper – anbefales for de som tilbringer mye tid innendørs i air-condition, reiser ofte eller røyker.


web_247NB_60ml_phytomineral

PHYTOMINERAL Cream

Cress & Althaea

60 ml

En “daglig diett” for huden. Stimulerer balansen av viktige mineraler, gjenoppliver hudens vitalitet, gir glød og holder huden frisk.

Påføres morgen og kveld på ansikt, hals og décolleté. Passer for alle hudtyper, spesielt for dem som trener mye, tar badstu / steambad eller bor i varmt, fuktig klima.


web_247NB_60ml_vitaminCfusion

VITAMIN C FUSION Cream

Hawthorn & Rose Hip

60 ml

Skjønnhetsemulsjon som påvirker balansen av viktige vitaminer (C og E) og revitaliserer huden. Bedrer hudens elastisitet for et jevnt og fint utseende.

Påføres morgen og kveld på ansikt, hals og décolleté. Passer for alle hudtyper. Anbefales for de som ofte eksponeres for sol, bor i forurensede miljøer og har et kosthold fattig på frukt og grønnsaker.