24.7 Natural Balance

Full time beauty

Forebygger årsakene til hudens aldring. For en vakker hud i dag, og yngre i fremtiden.
Forfriskende ansiktsbehandling som forebygger årsakene til aldring, balanserer huden og tilfører vitaminer, mineraler og oksygen. Behandlingen passer alle hudtyper, både kvinner og menn.

24 timer – 7 dager i uken

Aldring av huden er ikke avhengig av DNA alene, men framfor alt av livsstil. Bioline har studert huden i forhold til livsstil og har funnet mangel på 3 viktige elementer som er uunnværlig for hudens vitale mekanismer og som er forårsaket av feil livsstil og atferd: vitaminer  –  oksygen  –  mineraler


web_247NB_200ml_aquafloral

AQUA FLORAL
Cleansing – make up remover 200 ml
Elderflower and hawthorn

Dobbeltvirkende formel: renser og fjerner make-up og urenheter fra ansiktet, gir friskhet og glød. Passer for alle hudtyper, selv den mest sensitive.
Påføres i hele ansiktet med en bomullspad. Skyll med vann og avslutt med å spraye på AQUA FRUITS.
 

 

 


web_247NB_200ml_aquafruitsAQUA FRUITS
Energizing lotion 200 ml
Red berries and Cherry

Oppfriskende ansiktspray:
• benyttes etter rens
• frisker opp huden når som helst på dagen
• forbereder huden før påføring av serum og krem
Passer for alle hudtyper, selv sensitiv hud.
Spray på ansikt og hals, etter rens med AQUA FLORAL, før du påfører krem. Kan brukes når som helst i løpet av dagen når huden krever det. Skal ikke skylles av.
 


web_247NB_100ml_phytoduoPHYTO DUO
Gommage 100 ml
Apricot kernel

Dobbel-eksfolierende effekt (enzymog mekanisk peeling): påføres som en maske og masseres som en skrubb. Forbedrer teksturen i huden og bidrar til å holde huden klar, gi glød og et jevnt glatt utseende.
Påførs 1-2 ganger i uken på ansikt og hals. Virketid 4-8 minutter, avhengig av hudtype. Masser og skyll grundig med vann.
 


web_247NB_50ml_vitaminCEVITAMIN C+E
Nectar 50 ml
Rose hip and artemisia

Et skjønnhetsserum som stimulerer balansen av viktige vitaminer (C, E, provitamin B5). Beriket med ekstrakter av Burot og Nype, gjenopplives hudens naturlige skjønnhet og gis energi og glød.
Påføres etter rens, morgen og kveld på ansikt, hals og décolleté, før du påfører den anbefalte  kremen.


web_247NB_60ml_botanicalO2BOTANICAL O²
Cream 60 ml
Beech and red berries

En blanding av naturlige ingredienser som gir huden nytt liv med en fin glød. Stimulerer oksygenopptaket i huden og bidrar til å redusere tegn på tretthet og stress.
Påføres morgen og kveld på ansikt, hals  og décolleté. Passer for alle hudtyper – anbefales for de som tilbringer mye tid innendørs i air-condition, reiser ofte eller røyker.


web_247NB_60ml_phytomineralPHYTOMINERAL
Cream 60 ml
Cress and althaea

En “daglig diett” for huden. Stimulerer balansen av viktige mineraler, gjenoppliver hudens vitalitet, gir glød og holder huden frisk.
Påføres morgen og kveld på ansikt, hals og décolleté. Passer for alle hudtyper, spesielt for dem som trener mye, tar badstu / steambad eller bor i varmt fuktig klima.


web_247NB_60ml_vitaminCfusionVITAMIN C FUSION
Cream 60 ml
Hawthorn and rose hip

Skjønnhetsemulsjon som påvirker balansen avviktige vitaminer (C og E) og revitaliserer huden. Bedrer hudens elastisitet for et jevnt og fint utseende.
Påføres morgen og kveld på ansikt, hals og décolleté. Passer for alle hudtyper. Anbefales for de som ofte eksponeres for sol, bor i forurensede miljøer og har et kosthold fattig på frukt og grønnsaker.