JatoMan

For menn og deres livsstil, tilpasset deres hud.

Et unikt samspill mellom aktive ingredienser, spesielt tilpasset deres hud. Produktene gjør den daglige rengjøringen og ansiktspleien til en virkelig vitaliserende og beskyttende antiage behandling. Produktene har unike egenskaper fra de 4 elementene: ILD – energi (Rhodocrosite), JORD – rikdom (Med Complex), VANN – renhet (Hydra Pure) og LUFT – letthet (Nanostrukturer). En frisk harmoni av kontraster og følelser som er skapt for å lokke sinnene deres og lade huden med nytt liv og positiv harmoni.

Produktene krever kun enkle og raske rutiner som fort blir spontane og herlige opplevelser, som del av det daglige velbefinnende. – Ansiktspleie som ikke forandrer menns vaner, kun hudens framtid!

 

CLEANSING FOAM

Rengjøring av huden

Rengjør huden mildt, tar bort urenheter og overflødig talg. Stimulerer cellefornyelsen. Forebygger grov hud uten å skade hudens eget naturlige forsvar. Forbereder huden før barbering. Brukes som en vanlig såpe.

 

 

MOISTURIZING ANTI-SHINE EMULSION

Fuktighet, oppfriskning og beroligende.

Lett oppfriskende og fuktighetsgivende formel med en beroligende effekt. Gir en følelse av komfort og elastisitet. Virker sammentrekkende på porene. Gir en garantert beskyttelse og er mykgjørende etter barbering.

 

 

ENERGIZING ANTIAGING CREAM

Energi som stopper tiden.

Antiage-formula som smelter for moden hud. Gir vitalitet og en naturlig forfriskning, Har en antioksidant effekt. Beskytter og roer. Ideell etter barbering.

 

 

ANTIAGING EYE CONTOUR SERUM

Lindrer øynene

Optimaliserer hudens jevnhet og elastisitet. Minsker uttrykkslinjer og demper hovne og trette øyne. Gir et dypt og intensivt blikk.

Leave a Reply